Fri frakt på beställningar över 495 sek

EN RIKTIGT GOD START PÅ MORGONEN

Efter att jag startat morgonen med NYR Vitality Tea (innehåller Ginseng från Sibirien och Timjam) är det dags för en kort meditation och en halvtimme av mjuk yoga. Lite solhälsningar  A och B samt lättare asanor för att få igång blodcirkulationen och andningen.  Yoga är ett fantastiskt sätt att få igång kroppen på morgonen på morgonen.VitalityTea

Morgonen fortsätter med att skära upp morötter, fänkål, gurka, grape, äpplen och ingefära som allt åker in i juice centrifugen. Ingredienserna till juicen kan lite variera från morgon till morgon beroende på vad som finns hemma i kylskåpet. Resterna från juicen blandar jag ihop med mjöl, bakpulver och ägg som jag sedan steker till ’fritters’ och äter med keso eller färskost.

Juice

För tillfället tar jag tre olika kost tillskott från Neal’s Yard Remedies: Beauty Oil (en kombination av omega och antioxidant rik blandning av oljor för att stärka huden, håret och naglar inifrån). NYR B Complex som stöder kroppens nervsystem och energi produktion. Men’s Health Boost, ett tillskott för att optimera hälsan, förbättra immunitets systemet och för att stöda den manliga vitaliteten.

Organic Beauty Oil: Innehåller bland annat linfrö olja, hamprö olja, avokado olja och nattljus olja 225kr

Beauty oil

Men’s Health Boost: Innehåller bland annat kalcium, zink, magnesium, betacaroten,selenium och vitamin D3 (lansering i februari)

Men'sHealth

B Complex: I detta tillskott hittar du vitaminerna B1, B2, B3, B6, B12, spirulina mm 195kr (lansering i februari)

BComplex

 

Share this postLämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *