Neal’s Yard Remedies Wild Rose Body Collection har landat

 

 

Wild Rose Beauty Balm  har länge varit en kultprodukt https://www.eteritique.se/produkt/wild-rose-beauty-balm/  för Neal’s Yard Remedies. Produkten innehåller rikligt med A-vitamin (retinol) rik nyponfröolja som har en otroligt bra återställande effekt på huden. Nyponfröoljan används ofta i sin rena form för att motverka ärrbildning i huden och är även en olja som har starka anti-aging egenskaper. Den kan även användas för att göra acne ärr mindre synliga samt funkar bra för att behandla acnehud och andra hudproblem. Efter succén med Wild Rose Beauty Balm så lanserade man Wild Rose Beauty Serum https://www.eteritique.se/produkt/wild-r/ ett serum som likt Wild Rose Beauty Balm ger huden en fin lyster, motverkar åldertecken samt motverkar pigmentförändringar (melasma) i huden. Ett par år tillbaka lanserade man Wild Rose Hand Cream https://www.eteritique.se/produkt/wild-rose-hand-cream-50ml/  , en återställande handkräm som är perfekt för uttorkade händer och även återställer utsatta händer (tex florithänder eller hander som fått sej repor och rispor i trädgården).

Nu har Wild Rose serien äntligen utökats med fyra helt underbara kroppsvårdsprodukter! Länge har både vi och våra Wild Rose kunder väntat på att denna serie skall omfatta även kroppsvårdsprodukter och nu har de landat i butik.Wild Rose Body collection är fullspäckad med A-vitamin (retinol) rik nyponfröolja som ger din kropp en underbar ’GLOW’ och doftar underbart av en kombination av bl.a geranium, rosmarin, frankincense  och patchouli.

 

Wild Rose Dry Body Oil 495kr

Wild Rose Dry Body Oil https://www.eteritique.se/produkt/neals-yard-remedies-wild-rose-dry-body-oil-100ml/ är formulerad för att ge huden en fin lyster, denna lyxiga torra kroppsolja är kliniskt testad för att återfukta huden i 24 timmar. Den absorberas snabbt i huden och gör den mjuk och sammetslen.

Wild Rose Body Polish 345kr

Wild Rose Body Polish https://www.eteritique.se/produkt/neals-yard-remdies-wild-rose-body-polish-150ml/  En underbar skrubb som avlägsnar döda hudceller och gör huden mjuk och len med krossade ekologiska nyponfrön. Huden känns direkt återfuktad after att man använt skrubben, underbar krämig konsistens.

Wild Rose Shower Oil 295kr

Wild Rose Shower Oil https://www.eteritique.se/produkt/neals-yard-remedies-wild-rose-shower-oil-200ml/  En lyxig duscholja som rengör huden effektivt och återfuktar den med ekologisk nyponfröolja och sötmandelolja. Den återfuktande känslan av att tvätta sig i duschen med denna olja som bildar ett mjukt mjölkigt lödder känns återfuktande och doften av de eteriska oljorna som sprider sig i duschen är avslappande och underbar.

Wild Rose Body Lotion 345kr

Wild Rose Body Lotion https://www.eteritique.se/produkt/neals-yard-remedies-wild-rose-body-lotion-200ml/  En lätt body lotion som absorberas snabbt av huden och gör den mjuk och återfuktad, innehåller ekologisk nyponfröolja och sötmandelolja, doften, doften, doften…bara äslakr kombon av geranum, frankincense, patchouli, och rosmarin…

Lyxa till det i sommar med dessa underbara produkter! Tips! Alla Wild Rose Produkterna är fantastiska som ’after sun’ produkter då de återställer huden effektivt och motverkar effektivt solskador.