Neal’s Yard Remedies Wild Rose Body Collection har landat

 

 

Wild Rose Beauty Balm  har länge varit en kultprodukt  för Neal’s Yard Remedies. Produkten innehåller rikligt med A-vitamin (retinol) rik nyponfröolja som har en otroligt bra återställande effekt på huden.

Nyponfröoljan används ofta i sin rena form för att motverka ärrbildning i huden och är även en olja som har starka anti-aging egenskaper. Oljan kan även användas för att göra acne ärr mindre synliga samt funkar bra för att behandla hud som drabbats av acne, och andra hudproblem.

Efter succén med Wild Rose Beauty Balm så lanserades Wild Rose Beauty Serum ett serum som likt Wild Rose Beauty Balm ger huden en fin lyster, motverkar ålderstecken samt pigmentförändringar (melasma) i huden. Ett par år tillbaka lanserade man Wild Rose Hand Creamen reparerande handkräm som är perfekt för torra händer och återställer huden efter  t ex trädgårdsarbete.

Nu har Wild Rose serien äntligen utökats med fyra helt underbara kroppsvårdsprodukter! Länge har både vi och våra Wild Rose kunder väntat på att denna serie skall omfatta även kroppsvårdsprodukter och nu har de landat i vår butik.Wild Rose Body collection är fullspäckad med A-vitaminrik (retinol) nyponfröolja som ger din kropp en underbar ’GLOW’ och doftar härligt av geranium, rosmarin, frankincense  och patchouli.

 

Wild Rose Dry Body Oil  är formulerad för att ge huden en fin lyster, denna lyxiga torra kroppsolja är kliniskt testad för att återfukta huden i 24 timmar. Den absorberas snabbt i huden och gör den mjuk och sammetslen.

Wild Rose Body Polish  En underbar skrubb som avlägsnar torra hudceller och gör huden mjuk och len med krossade ekologiska nyponfrön. Huden känns direkt återfuktad after att man använt skrubben, underbar krämig konsistens.

Wild Rose Shower Oil  En lyxig duscholja som rengör huden effektivt och återfuktar den med ekologisk nyponfröolja och sötmandelolja. Den återfuktande känslan av att tvätta sig i duschen med denna olja som bildar ett mjukt mjölkigt lödder känns återfuktande.

Wild Rose Body Lotion  En lätt body lotion som absorberas snabbt av huden och gör den mjuk och återfuktad, innehåller ekologisk nyponfröolja och sötmandelolja, doften, doften, doften…bara älskar kombon av geranium, frankincense, patchouli och rosmarin…

Lyxa till det i sommar med dessa underbara produkter ❤

Tips! Alla Wild Rose Produkterna är fantastiska som ’after sun’ produkter då de återställer huden effektivt och motverkar solskador tack vare den höga koncentrationen av A-vitamin.