Zebastian är en av Eteritiques ambassadörer

 

Zebastian Gudmundsson

PT:n som driver eget 

Zebastian Gudmundsson jobbar sedan flera år tillbaka som PT och driver eget inom träning/kost samt online coachning.

Mitt liv har präglats av idrott sedan mina tidiga tonår då jag började med boxning. Träningen, gemenskapen och disciplinen fick mig att fastna direkt och jag började snart tävla under flera år. Jag ville se hur långt jag kunde gå och vad jag verkligen var kapabel av att klara. Det är den tydliga strukturen och disciplinen från idrotten som har skapat den grund jag står på idag.

Idag tävlar Zebastian i sporten OCR (Obstacle Course Racing) på Elitnivå runt om Europa. Det är en sport som har växt explosionsartat de senaste åren med ledande aktörer som “Tough Viking” och “Toughest”.

Meriter:

  • OCR VM 2018 (Pro/Elite division)
  • Rankad topp 5 i Norden 2018
  • OCR EM 2019 (Pro/Elite division)
  • Rankad topp 6 i Norden 2019
  • Spartan Ultra Scotland 2019 – 5:e plats (Pro/Elite) 52 KM, 70 hinder, 3000 höjdmeter

Varför PranaOn?

Som tävlande atlet är kosten en viktig del av mitt liv. Jag har experimenterat både med vegetarisk samt vegansk kost under flera års tid, men har varit kräsen med kosttillskott då jag har tidigare inte hittat något som fyller mina krav.

Därför är jag glad att ha hittat PranaOn. Produkterna innehåller en perfekt kombination av makro- och mikronutrienter som jag behöver, dom är troligt näringstäta på superfoods, fria från artificiella tillsatser och smakar dessutom riktigt bra. En perfekt kombo helt enkelt!

Zebastians favoritprodukter