Välkommen till Eteritique!

Eteritique skiljer sig från många andra butiker det kommer till hud, hälsa och skönhet. Vår främsta prioritet ligger i ekologiska och certifierade produkter baserade på eteriska oljor och örter som främjar din hälsa och skönhet. Vårt sortiment består av ett kräset urval produkter som uppnår vår höga standard där endast det som är ekologiskt och effektivt är gott nog. Vi erbjuder produkter för hudvård, kroppsvård, hårvård, eteriska oljor, kosttillskott samt andra hälsoprodukter. Samtliga av våra produkter är ekologiskt certifierade av Soil Association eller Ecocert, klassas som Fair Trade, miljömässigt hållbara och har givetvis inte testats på djur.

Avsides från den tungt trafikerade huvudgatan hittar du Eteritique på den stillsamma Högalidsgatan. Stig in i butiken och ta del av en aromaterapeutisk upplevelse, låt ögat vila på skimret från de vackra blå flaskor och burkar i glas. Produkterna är vad som står i fokus för denna smakfullt avskalade butik, då Eteritique ståtar med en vetskap långt ifrån alla butiker kan stå för: Det ögonblick du stiger in i Eteritique så kan du med säkerhet veta att varje produkt har framställt och utformats på ett sätt som inte bara har en verkningsfull och renande effekt på din hud och hälsa, utan även är skonsam mot miljön.

Namnet Eteritique är valt med tanke på de eteriska oljor och örter vi baserar våra produkter på. En eterisk olja är ett naturligt doftande extrakt utvunnet från blommor, löv, bark, fruktskal och bär. Då du skalar en mandarin, känner doften av blomstrande jasmin eller håller en kvist rosmarin intill ansiktet så är det doften av denna olja du intar och uppfylls av.

Nya öppettider:

  • Vardagar:11-17
  • Lördagar: 11-16
  • Söndagar Stängt

Michael Löfgren
CEO/Owner

Personliga favoriter:

Jenni Leufstadius
SALES & MARKETING

Personliga favoriter:

Nils Toresson
Shop / Warehouse

Personliga favoriter:

Yvonne Frykman
Financial Officer

Personliga favoriter: