Fri frakt på beställningar över 495 sek

Om oss

 butikenHär hittar du ekologiska, eteriska oljor och örter omvandlade till rena och certifierade hudvård-, hår- och hälsoprodukter samt smink och kosttillskott.

Välkommen till Eteritique. Butiken med produkter lika ekologiska och rena som de är effektiva.

Eteritique skiljer sig från många andra butiker då det kommer till hud, hälsa och skönhet. Vår främsta prioritet ligger i ekologiska och certifierade produkter baserade på eteriska oljor och örter som främjar utvärtes och invärtes vård och skönhet. Vårt sortiment består av ett kräset urval produkter som uppnår vår höga standard där endast det som är ekologiskt och effektivt är gott nog. Vi erbjuder produkter för hud- och hårvård, smink, kosttillskott samt andra hälsoprodukter. Samtliga av våra produkter är ekologiskt certifierade av Soil Association eller Ecocert, klassas som Fair Trade, miljömässigt hållbara och har givetvis inte testats på djur.

Avsides från den tungt trafikerade huvudgatan hittar du Eteritique på den stillsamma Högalidsgatan. Stig in i butiken och ta del av en aroma terapeutisk upplevelse, en kopp rykande örtte och skimret från blå flaskor och burkar i glas. Produkterna är vad som står i fokus för denna smakfullt avskalade butik, då Eteritique ståtar med en vetskap långt ifrån alla butiker kan stå för: Det ögonblick du stiger in i Eteritique så kan du med säkerhet veta att varje produkt har framställt och utformats på ett sätt som inte bara har en verkningsfull och renande effekt på din hud och hälsa, utan även är skonsam mot miljön.

Namnet Eteritique är valt med tanke på de eteriska oljor och örter vi baserar våra produkter på. En eterisk olja är ett naturligt doftande extrakt utvunnet från blommor, löv, bark, fruktskal och bär. Då du skalar en mandarin, känner doften av blomstrande jasmin eller håller en kvist rosmarin intill ansiktet så är det doften av denna olja du intar och uppfylls av.

ÖPPETTIDER 

Mån-fre 11-18

Lördag 11-17

Söndag Stängt 

 

Michael Löfgren – CEO/Owner

Personliga favoriter:

Neal’s Yard Remedies – Frankincense Intense Lift Serum,

PranaOn – Tribal Force Protein Choc Cherry Coconut

The Rocks Push – Tama

Jesper Persson – Brand Manager

Personliga favoriter:

Neal’s Yard Remedies – Wild Rose Beauty Balm, Organic Beauty Oil

PranaOn – Primal Protein Hazelnut Coco

The Rocks Push – Balmoral

 

.

.

Sara Alström – Customer Service

Personliga favoriter:

Neal’s Yard Remedies – Frankincense Hydrating Cream

PranaOn – Power Plant Protein Chocolate

The Rocks Push – Balmoral Umbrellas

.

Yvonne Frykman – Financial Officer

Personliga favoriter:

Neal’s Yard Remedies – Rose & Almond Night Cream

PranaOn – Super Greens Fresh Mint

The Rocks Push – Blueyes