Välkommen till Eteritique!

Eteritique skiljer sig från många andra butiker det kommer till hud, hälsa och skönhet. Vår främsta prioritet ligger i ekologiska och certifierade produkter baserade på naturliga och effektiva ingredienser  Vårt sortiment består av noggrant utvalda produkter som uppnår våra höga standarder där endast det bästa är gott nog.Vi erbjuder produkter för hudvård, kroppsvård, hårvård, eteriska oljor, kosttillskott samt andra hälsoprodukter. Samtliga av våra produkter är ekologiskt certifierade av Soil Association eller Ecocert, klassas som Fair Trade, miljömässigt hållbara och har givetvis inte testats på djur.

Avsides från den tungt trafikerade huvudgatan hittar du Eteritique på den stillsamma Högalidsgatan, Hornstull. Stig in i butiken och ta del av en aromaterapeutisk upplevelse, låt ögat vila på skimret från de vackra blå flaskor och burkar i glas. Produkterna är vad som står i fokus för denna smakfullt avskalade butik. Det ögonblick du stiger in i Eteritique så kan du med säkerhet veta att varje produkt har framställt och utformats på ett sätt som inte bara har en kännbar och synbar  effekt på din hud och hälsa, utan även är skonsam mot miljön.

Namnet Eteritique är valt med tanke på de eteriska oljor och örter som finns i våra produkter. En eterisk olja är ett naturligt doftande extrakt utvunnet från blommor, löv, bark, fruktskal eller bär. Då du skalar en mandarin, känner doften av blomstrande jasmin eller håller en kvist rosmarin intill ansiktet så är det doften av växtens eteriska olja du intar och uppfylls av.

BUTIKENS ÖPPETTIDER :

  • To- Fre. 11-18 
  • Lördagar: 11 -16 

Michael Löfgren
CEO/Owner

Personliga favoriter:

One thought on “Om oss

  1. Pingback: 7 enkla tips för hållbar viktnedgång - Eteritique

Comments are closed.