Åldras väl- upptäck hemligheten bakom ungdomlig hud

Det är ett känt faktum att den dagliga stressen med vardagens alla måsten har en negativ påverkan på hälsan. Stressen påverkar även hudens utseende och gör att den åldras i förtid. Neal´s Yard Remedies sedan starten,1981, arbetat med en holistisk syn på hälsa och skönhet. En av våra mest älskade ingredienser, frankincense, är ett bra exempel om detta- en värdefull ingrediens som vårdar både kropp och själ.

Att andas in den aromatiska doften av Frankincense skapar en stund av `mindfulness´ mitt i vardagens alla måsten. Den terapeutiska effekten av Frankincense har varit känt genom årtusenden och den dyrbara oljan används traditionellt för att främja känslorna av avslappning och välmående. Aromen av frankincense har kliniskt visat sig att minska stressnivåerna i kroppen, göra andningen djupare och lugnare samt främja känslan av vitalitet vid trötthet och utmattning. *

Neal´s Yard Remedies Frankincense Intense™ Age-Defying produkter innehåller den första ekologiskt certifierade Frankincense oljan från Oman. Eteriska oljan är etiskt framtaget från kådan av Boswellia sacra (frankincense) träd som växer vilda i Dhofar regionen i Oman. Den värdefulla kådan skördas med expertis, genom traditionella verktyg, varefter kådan sorteras för hand och destilleras till den rena eteriska oljan.

Det är inte bara aromen av Frankincense oljan som är välgörande. Den eteriska oljan förnyar och återuppbygger huden, vilket gör den till en viktig ingrediens inom hudvården när man önskar behålla hudens ungdomliga lyster och minska uppkomsten av linjer och rynkor

Frankincense Intense™ serien är utvecklad för första tecken av hudens åldrande. Huden blir sammetsmjuk, fyllig och tunna linjerna suddas ut.

Nyckelingredienserna:

  • Hyaluronsyra (sodium hyaluronate, från majs): kallas ofta för `fuktmagnet´. Ökar hudens fukthalt och gör den mer fyllig.
  • 3-peptidkomplex: en synergistisk blandning av tre peptider som hjälper att göra huden mjukare och minska linjer.
  • Stamceller från Gardenia: arbetar i synergi med 3-peptidkomplexet för att göra huden mer fyllig.
  • Arganolja från en liten kooperativ i Sous Valley, Marocko. Rik på hudskyddande E vitamin och innehåller upp till 80% av fettsyror.

Skapa en stund av mindfulness med en Frankincense Intense™ ritual

Tre enkla steg, morgon och kväll.

  1. En boost för fyllig, fräsch hy. Efter rengöring och ansiktsvatten. Applicera några droppar av Frankincense Intense™ Age-Defying Serum på ansiktet och hals med fjäderlätta svepande rörelser, uppåt och utåt.
  2. Återfukta och synligt minska svullnad kring ögonen. Klappa in en liten mängd av Frankincense Intense™ Age-Defying Eye Cream kring ögonpartiet, fortsätt tills crèmen har helt absorberats.
  3. Sudda ut tunna linjer och rynkor. Massera in en klick av Frankincense Intense™ Age-Defying Cream på ansiktet och hals med lätta svepande rörelser, uppåt och utåt. Njut av den mjuka aromen under tiden och fortsätt att massera tills crèmen har helt absorberats.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *