Alexander Larsson är en av Eteritiques ambassadörer

Alexsander Larsson

Personal Trainer

Jag heter Alexander Larsson och jobbar som personlig tränare. Jag har sen ung ålder haft en dröm att få hjälpa människor till ett bättre liv med hjälp av träning och kost. Och på detta sätt få dom att må bättre, sova bättre, vara piggare och orka mer. Jag har alltid varit fysiskt aktiv och jag testade det som fanns att testa inom sport som ung. I skolan var alltid idrott mitt favoritämne.

Efter tre år på Balettakademiens Yrkeslinje i Stockholm gick jag min PT-utbildning på S.A.F.E. Det var en otrolig upplevelse att lära sig ännu mer om kroppen, kosten och om träning, samt att träffa nya människor som hade samma brinnande intresse för träning som jag själv.

Jag har två träningsfilosofier som jag lever efter:

”Jag tränar för att hålla mig ung och orka bli gammal”

”Resultat föder motivation”

Jag tror starkt på att man ska fortsätta att röra på sig, träna och vara fysisk och hålla rätt kost livet ut.

Jag vill att min kropp ska vara redo för dom utmaningar som livet kan komma att ge. Vi alla är olika och har olika förutsättningar, men det är vad vi gör med dessa förutsättningar som gör skillnaden. Vi kan alla komma i bättre form, orka mer och framför allt må bättre. För en sak jag är 100% säker på:

Rätt mängd träning och kost får oss alla att må bättre!

 

Highlights:

  • Medverkat i ett 20tal musikalföreställningar. (bl.a. West Side Story, Hairspray, Dirty Dancing, Flashdance, Fame, The Book of Mormon m.m.)
  • Deltagit i flertal OCR-lopp (Tough Viking, Action Run) Min bäst placerat är en 3:e plats i min division.
  • Instruktör på Barrys Stockholm
  • Personlig Tränare på At Six Stockholm

Alexanders favoritprodukter från Eteritique

Alexsanders favoritprodukter kommer från PranaOn.

”Produkterna innehåller en perfekt kombination av makro- och mikronutrienter, och dom är troligt näringstäta på superfoods, samt fria från artificiella tillsatser och smakar dessutom riktigt bra. Ett enkelt val för mig.”