Känns Din hud också lite vintertorr och trött just nu? Med en enkel 3-stegsrutin är Du redo för vårens första strålar!

På vintern sjunker fuktnivån och luften blir torrare. Vi pendlar mellan snabba temperaturväxlingar från kall luft utomhus och torr luft inomhus som påverkar vår hud och gör den extra känslig. Brist på fukt och näring torkar ut hudens celler och ger en trött och lysterlös hudyta. Därför behöver man komplettera sin hudvårdsrutin med produkter som verkligen gör nytta och som tar fram en frisk och välmående hud.

Steg 1 – Scrub: För att lystermaxa hyn måste du se till att hålla hudytan slät och fri från döda hudceller men också hålla hudens fuktnivåer i balans. Vår ljuvliga Honey & Orange Facial Scrub är en mjukgörande peeling med honung och apelsin för alla hudtyper. Den innehåller honung, finmalt rispuder och kaolinlera tillsammans med solrosolja, propolis, apelsin och neroliolja.
Den exfolierar skonsamt och rengör verkligen huden på djupet.

Steg 2 – Fukt: Nästa steg är fukt, fukt, och åter fukt. Är det någonting vi alla vet så är det att huden blir torr som fnöske under vintern och räddningen stavas ansiktsolja. En olja tränger in djupare i huden och den absorberas snabbt så att huden får i sig all näring och återfuktas på djupet.
Ge din hud intensiv näring och glow med vår populära Wild Rose Glow Facial Oil. Denna lyxiga, ekologiskt certifierade ansiktsolja med nyponfröolja reparerar och ger huden synligt ökad lyster. Just nu har vi dessutom ett fantastiskt erbjudande, SEK 150:- mot ordinarie SEK 445:- så passa på!

Steg 3 – Massage: Det sista och kanske viktigaste steget är att stimulera blodcirkulationen och därmed cellförnyelsen. Vår Gua Sha Kam i jade gör just detta och ger samtidigt en härlig och synlig lyster samtidigt som den ökade syresättningen ökar näringstillförseln i huden. Används gärna tillsammans med Wild Rose Glow Facial Oil som får kammen att glida på huden. Detta moment är den perfekta avslutningen på din hudvårdsrutin och gör huden klarare, dämpar svullnad och gör din hud redo för våren.

Du hittar alla våra produkter HÄR