X50 – känn skillnaden, se skillnaden!

Te och kaffe har aldrig smakat godare och gjort så mycket gott för kroppen!

X50 produkter är tillverkade med rena, naturliga antioxidantrika ingredienser och superfoods. Allt för att du ska uppnå en riktig ”feel good” känsla med varje sipp av våra unika och välsmakande blandningar. Så vad är egentligen Superfood?

Jo, utvalda livsmedel med extremt högt näringsinnehåll som sägs kunna bidra med många hälsofördelar.

En riktig skönhetsdryck med en blandning av naturens bästa och mest kraftfulla superfoods är X50 Fresh Tea – ett ljuvligt te med Marint Kollagen. I takt med åldern minskar kroppens naturliga produktion av kollagen (vid det där kända 25-årsstrecket).

Det är därför du med åren får synliga rynkor och blir stelare i lederna. Kollagen är ett fiberprotein som brukar liknas vid klister eller lim – det håller ihop allt. Kollagenet ger nämligen stadga, elasticitet och struktur i kroppsvävnader som hud, brosk och skelett.

  •  Marint kollagen från djupet av Atlanten tillförser byggstenar till hud, hår och naglar.
  •  Chaga och Lion’s Mane hjälper till att förbättra kroppens mikrobiom genom att boosta nyttiga tarmbakterier, öka matsmältningen och näringsupptaget.
  • Gurkmeja innehåller starka antioxidanter för att skydda från fria radikalers nedbrytande egenskaper samtidigt som groddat broccoli ger en mild detox.
  • Underbar, fräsch smak av skogsbär.
  • Naturligt sötad med stevia

Du hittar X50 Fresh Tea HÄR

Vill du maxa dagen och må riktigt bra!

Börja då dagen med X50 Green Tea som ger dig en boost av ren energi, extra antioxidanter och en hälsosam dos av grönt te som ökar din metabolism. Detta gudomliga te innehåller även en riktig stjärningrediens – resveratol!

Resveratol är en super antioxidant som vanligtvis finns i vindruvor (det är därför det sägs att rött vin är bra för hälsan). Vi har lagt in resveratol i vår formulering för att ge en extra boost mot fria radikaler och för ökad anti-aging effekt.

Eftersom variation är livets krydda, erbjuder Assorted Green Tea X50 hela 6 olika smaker i en och samma förpackning. Fruktiga, fräscha smaker som mango, hallon, passionfrukt, citron & ingefära, persika och tropiska frukter.

Låter som paradiset, eller hur?

Du hittar X50 Green Tea HÄR

Prova att byta ut ditt vanliga morgonkaffe mot ett kaffe med fördelar!

Vår X50 Revolver High Performance Coffee har en rik, krämig kaffesmak och fantastisk kaffearom laddad med mättade fettsyror och är nyttiga fetter (MCT) som kroppen har lätt att ta upp. Det gör gott för både hjärnan och kroppen. Detta ’Superkaffe’ med ekologisk kokosmjölk är laddat med superfoods broccoli, gurkmeja och ginseng så att du kan få ut det mesta av din dag!

Du hittar X50 Revolver Coffee HÄR