Åsa Waak är en av Eteritiques ambassadörer

Åsa Waak

Inspiration till bättre hälsa

Vill du bli inspirerad och samtidigt få lite kunskap om kost och hälsa? Då har du kommit rätt!

Jag har efter många år av intensivt resande och boende utomlands i bla Japan, Taiwan, Malaysia och Thailand, slagit ner mina bopålar på platser som jag älskar.
Så häng med mig i mitt liv då jag bor i långa perioder i Thailand med regnskogen som granne, våningen i Stockholm eller vår gård i Västergötland!

Med den kunskapen som jag förvärvat vad gäller välmående både på in och utsidan under mina år utomlands, så jobbar jag nu via mitt egna företag med att inspirera och vägleda människor till ett bättre och mer hälsosamt liv.

Jag är utbildad kostrådgivare, certifierad coach och KBT-terapeut.

Jag är dessutom hälsoinspiratör och har bloggat i flera år om hälsosam mat och hur man skapar hållbara rutiner för mer livsenergi.

Åsas favoritprodukter

En av mina absoluta favoriter hos Neal’s Yard Remedies är deras Frankincense Intense Lift Serum. Det är ett otroligt aktivt serum fullpackad med godsaker som hjälper en hud med begynnande ålderstecken, som slapp hud och linjer. Vad sägs om en blandning av gurkmeja, hyaluronsyra, mikroalger och närande baobaoolja. Serumet ger ett rejält återfuktat och uppstramat resultat, framför allt på halsen.

Nu finns också ett serum för händerna som har seglat upp som en riktig favorit. Ett serum som verkligen vårdar och reparerar händerna från ålderstecken. Dessutom så jobbar den på pigmenteringar på handryggen och ger en jämnare hudton.