Hampus är en av Eteritiques ambassadörer

Hampus Söderström

Internationell modell

Mitt namn är Hampus Söderström och jag tror att meningen med livet är att skapa sin egen mening.

Mitt liv har bestått av många olika faser, men något som alltid följt med mig är kärleken till träning och varit grunden samt nyckeln till allt jag gjort.

Min mentalitet är: Om jag ser till att JAG mår bra in och ut, så kommer alla de andra pusselbitarna falla på plats. Oavsett vad jag möter på vägen så är jag beredd och den versionen av mig själv.

Målet med träning för mig var allt ifrån att jaga idrottsmeriter, till att hålla mig frisk och kunna prestera på topp under de år jag arbetade inom finans.

Om jag ser till att jag mår bra in och ut, så kommer alla de andra pusselbitarna falla på plats.

Jag har en lång idrottskarriär inom en rad olika sporter: allt ifrån att representera Sverige i EM i truppgymnastik, dansa och showa på Allsång på Skansen, till att åka skateboard och jobba som cirkusakrobat på kungliga operan i Stockholm.

I dagsläget arbetar jag som internationell modell och roterar mellan åtta länder. Min specialitet har med åren blivit att kombinera mode med olika former av idrott. Målet är att skapa en wow-faktor och fånga människors intresse på ett spännande och nyskapande sätt.

Jag vill motivera och inspirera människor till ett sunt liv där man sätter pris på sin egen hälsa. Att man tror på sig själv och vågar chansa när ödet knackar på.

Idrottsmeriter:

  • EM: Brons i truppgymnastik 2012
  • SM: Guld i truppgymnastik 2012
  • NM: fjärde plats i truppgymnastik 2014

Akademiska meriter:

  • Kandidatexamen inom nationalekonomi och statistik
  • Idrottsutbildning inom gymnastik från Ollerup gymnastikhøjskolen i Danmark

Hampus favoritprodukter

Nedan finner du några av Hampus favoritproukter.