Hudvård som verkligen funkar! Läs Zebastians recension.

Zebastian Gudmundsson har haft svårt att hitta bra hudvårdsprodukter som passar hans känsliga hud och den aktiva livsstilen som han lever. Ett tag sedan fick Zebastian med sig några av Neal´s Yard Remedies nya Sensitive seriens produkter och han har varit minst sagt nöjd med resultaten.

Så här berättar Zebastian:

Som en tävlande elit atlet så är det viktigt för mig att använda hudvårdsprodukter som återfuktar och samtidigt inte irriterar min hud och tro mig, det är inte lätt att hitta. Att jag dessutom alltid har haft en torr och känslig från mina tidiga tonår var inte direkt någon fördel. Jag tävlar i hinderbanelöpning, även kallad OCR (Obstacle Course Running). Loppen hålls oftast i utmanande terräng i alla olika sorters väder. Detta gör att min försäsongsträning består av en mängd av träning som både är utomhus/inomhus oavsett väderlek. Under vinterhalvåret så kan dagen börja tidigt med ett löppass ute i spåren för att sedan köra ett intensivt cirkelpass på eftermiddagen. Detta gör att jag oftast duschar två gånger per dag. Så att min hud får utstå stora påfrestningar från väderlekar utomhus med flertalet minus grader till gymmets bekväma temperaturer är absolut ingen underdrift.

Efter att ha testat en mängd olika ansiktkrämer med stora namn bakom sig så var jag aldrig nöjd. Min hud blev oftast rödflammig, torr och gav en oljig glans på huden. Att använda krämer i skönhetssyfte har aldrig bekommit mig men med det sagt så var det absolut något som störde mig. Detta ledde mig till Neal´s Yards Remedies. Jag blev rekommenderad av Michael som jobbar med Neal´s Yard Remedies att testa deras ansiktskräm. Han berättade att den var otroligt dryg, kan användas flera gånger per dag och att jag dessutom kunde använde den efter rakning. Att byta hudkräm var definitvt inget svårt val och jag märkte direkt att min hud inte blev rödflammig, oljig och framförallt inte sträv. Detta imponerade mig eftersom att det oftast var återkommande efter varje dusch.

Detta var för ett halvår sedan och jag använder Neal´s Yards moisturiser flitigt sen dess.

Så om du  är som jag, och upplever en återkommande rödflammig, torr och sträv hud efter varje dusch så är Neal´s Yard Remedies Sensitive Replenish + Balance Moisturiser definitivt ett säkert kort för en mjuk och len hud som gör dig redo för dagens utmaningar!