Njut säkert av vårsolen

Sola smart i vårsolen med ALGA MARIS™ för en naturlig och hög solskyddsfaktor 

Produkternas UVA/UVB skydd kommer från 100% naturliga ingredienser; titandioxid och zinkoxid tillsammans med en patenterad alg-extrakt Alga-Gorria® ger huden ett skyddande lager som reflekterar bort UVA och UVB strålar. Solskyddet från dessa naturliga mineraler ger huden omedelbar och långvarig, vatten- och svett resistent skydd.
ALGA MARIS™ är frukten av en stor passion för det marina livetAlga-Gorria® extrakt från röda havsalgen (Gelidium sesquipedale) som sköljs upp och samlas in varje höst vid den Baskiska kusten, skyddar hudcellerna genom att effektivt neutraliserar fria radikaler.  Denna unika alg-extrakt har visat sig att ha fem gånger starkare antioxidanta egenskaper än C-vitamin.

Det täckande sortimentet har utvecklats för att respektera havets ekosystem utan att kompromissa användarvänlighet och effektivitet.

I serien finns olika SPF för både ansikte och kropp från SPF 50+ utan tillsatta dofter till tonade solskydd för ansiktet med SPF 30 – perfekta för soliga stunder på stan eller ute på terrassen.

Läs mer och beställ ALGA MARIS™ här på vår hemsida 

Håller du dig hellre i skuggan men vill fortfarande njuta av en smickrande solbränna kan AUSSIE BRONZE vara nåt för dig.

Aussie Bronze från Australien är en helt naturlig `bronzer´ för kropp och ansikte.

Produkten har en lyxig, återfuktande konsistens som ger solkysst hud vid en enkel applicering. Ingen väntetid, direkt vacker resultat som håller upp till 24 h och är enkel att tvätta av. Passar perfekt även för känslig hud och täpper inte till porerna.

Läs mer om Aussie Bronze HÄR