Vi älskar träd 🌳

Träden är en viktig del av Neal´s Yard Remedies DNA.

Träden finns med i allt från vårt logo, ingredienserna vi använder och olika projekt som vi är involverade i för att skydda och bevara träden och skogarna.
Ekträd i vår logo symboliserar synergin mellan inre hälsa och yttre skönhet.
Kronan av trädet speglar den yttre skönheten och rötterna representerar den inre hälsan.
För att vi ska må så bra som möjligt och se så bra ut som möjligt ska det finnas en perfekt balans mellan dessa två.
Neal´s Yard Remedies Project Frankincense, skyddar och bevarar Frankincense träden. 

Från Oman kommer det finaste och mest hållbara Frankincense, men träden som producerar det, är i stor fara: över-skördning, hungriga kameler, stenbrytning och urbanisering hotar trädens existens. Project Frankincense är Neal´s Yard Remedies banbrytande initiativ för att fortplanta, odla och vårda det befintliga produktion av Frankincense i Oman. Här kan du kan läsa mer om Project Frankincense.

Vi har använt Frankincense i våra produkter sedan 1981 och det är en viktig och uppskattad aktiv ingrediens som vårdar både kropp och själ. Den eterisk oljan förnyar och återuppbygger huden, vilket gör den till en effektiv ingrediens inom hudvården när man önskar behålla hudens ungdomliga lyster och minska uppkomsten av linjer och rynkor. För att upptäcka hudvård med Frankincense kan du gå hit. 
Doften av den eteriska Frankincense oljan är känd förr dess avslappnande och upplyftande egenskaper. Att andas in den fräscha, citrus-träiga aromen är kliniskt bevisad att minska stressnivån i kroppen.
För att boosta huden från insidan och ut, har vi även det kompletta kosttillskottet för en strålande frisk hud, hår och naglar. Innehåller en unik blandning av av MSM, Frankincense, C-vitamin och zink som boostar kollagenproduktionen i huden. Neal´s Yard Remedies Frankincense Intense Beauty Boost hittar du här.