Få rena och friska händer med vår skonsamma tre-stegs metod

Aldrig förr har det varit lika viktigt att sköta handhygienen som det är idag. Följ vår skonsamma tre-stegs-metod för riktigt rena och friska händer.

Vi har alla fått lära oss att varmt vatten och tvål är våra bästa verktyg för att skydda oss. Efter 20 till 30 sekunder av energisk gnuggande, löser tvålen upp lipidlagret som håller eventuella bakterier samman och gör att dessa kan sedan sköljas av huden.

 

STEG 1 – TVÄTTA
Att tvätta händerna medför ofta en påfrestning för huden då smuts- och fettupplösande tvättämnen som finns i de flesta tvålarna kan rubba hudens naturliga balans. Neal´s Yard Remedies handtvätt innehåller milda, naturliga och vårdande ingredienser som återfuktar och mjukgör huden vid varje handtvätt. Våra populära handtvätt finns i tre olika dofter; Garden Mint & Bergamot, Geranium & Orange och Citrus med doft av grapefrukt, apelsin och citron.

Neal´s Yard Remedies Garden Mint & Bergamot Hand Wash är vinnaren på Organic Beauty Awards 2020.

”Garden Mint & Bergamot Hand Wash tvättar händerna skonsamt utan att torka huden och lämnar dem underbart doftande av frisk nyplockad mynta och kryddig siciliansk bergamott. Med våra vårdande Hand Wash blir handtvätten till en ren njutning, och den vackra blåa glasflaskan blir en vacker inredningsdetalj i badrummet eller i köket.”

 

 

STEG 2 – SKYDDA
Uppgradera din handhygien med en desinficering som är skonsam för dina händer. Neal´s Yard Remedies Natural Defence Hand Spray är en naturlig, hudvårdande och väldoftande handdesinfektion. Den dödar 99,9% av bakterier genom att innehålla 70% alkohol tillsammans med trollhassel och en renande blandning av eteriska oljor från niaouli, citrongräs, vetiver och lavendel. Lämnar händerna fräscha, rena och väldoftande, utan att torka ut huden.
Natural Defence Hand Spray levereras i en miljövänlig, 100 ml glasflaska för refill, Pris 245 kr.

 

STEG 3 – VÅRDA
Ge dina händer det där lilla extra genom att massera in en näringsrik, djupt återfuktande naturlig handkräm efter varje handtvätt. Vår prisbelönta, omåttligt populära Neal´s Yard Remedies Bee Lovely Hand Cream vårdar händerna med mjukgörande ekologisk honung och uppiggande eterisk olja från solmogna apelsiner. Den skonsamma handkrämen passar hela familjen, och genom att välja Bee Lovely seriens produkter hjälper du dessutom att rädda bin.

 

EXKLUSIVT VÅRD – NÄR DET BÄSTA ÄR BRA NOG

Till dig som vill ta ett steg längre och aktivt vårda huden på händerna för synliga resultat finns det Neal´s Yard Remedies Frankincense Intense Hand serum, formulerad för att vårda och reparera synliga tecken av hudens förtidiga åldrande. Klinisk visad att minska synliga linjer, hyperpigmenteringar och göra huden fastare och fylligare. Berikad med återuppbyggande ribose, revitaliserande extrakt från narcisser och ekologisk nyponförolja rik på provitamin A. Lättabsorberad serum lämnar huden mjuk och med en jämnare ton.

Frankincense Intense Hand Serum är vinnaren på Organic Beauty Awards 2020 i kategorin ”Bästa Handkräm”