Fudge Brownies recept från Plant Based Nordic

Linus är en av Eteritiques ambassadörer

Många av oss vill äta mer grönsaker och frukt, men saknar inspiration och enkla recept som går att smyga in i vardagen. Vår ambassadör Linus Skaring från Plant Based Nordic har löst problemet för oss genom sin nya ebok: Thrive. Du får en veckomatsedel med hälsosamma, näringsrika recept som tilltalar smaklökarna och tillför kroppen massor av växtbaserad energi.

Vi snackar burgare, buddha bowl, risotto, wraps såväl som fräscha frukostar och läckra efterrätter. Mums!

Du kan köpa Linus bok för 129 kronor genom att swisha 123 027 33 67 eller kontakta honom via Plant Based Nordic. Fram till 1 Juni kommer Linus att skänka 25% av intäkterna till välgörenhet ❤

Här kommer en recept från hans bok som använder sig av Pranaon Proteinpulver. Enligt oss passar till exempel Organic Pure Protein i smaken Red Velvet utmärkt till denna recept. Organic Pure Protein är en ren och omfattande 100% Ekologisk blandning av groddade och fermenterade växtbaserade proteiner, kraftfulla superfoods, prebiotika och probiotika. Men du kan ju självklart låta dina smaklökar att bestämma vilken smak du vill använda.

FUDGE BROWNIES
4-6 serveringar

1 stor banan, 4 msk jordnötssmör, 2 msk dadelsirap, 2 msk kakaopulver, 1/2 skopa Pranaon Proteinpulver, 2 msk hampafrö
Alternativt: agave eller lönnsirap, nötter, kokosvispgrädde.

Mosa bananen och blanda ihop alla ingredienserna i en skål. Bred smeten på en insmord plåt eller på bakplåtspapper så att den blir ungefär 1- 1,5 cm hög max. Grädda i ungnen 25-30 minuter på 160 grader.