Har du låga energinivåer? Känner du dig sliten? Har du svårt att koncentrera dig? Känner du dig uppsvälld? Fortsätt att läsa…

Känner du dig trött, har låg immunitet, huvudvärk, IBS, känner dig uppsvullen, problem med matsmältningen, hudproblem (som eksem, akne eller utslag) eller har koncentrationssvårigheter?

I så fall kan det vara bra att stödja din maghälsa och försäkra dig om att din kropp kan absorbera all näring du ger den.

Vi har tre produkter som stöder ditt matsmältningssystem, gynnar en bra bakterieflora i magen samt ger näring till kroppen genom alkaliserande makro- och mikronutrienter.

  • L-Glutamin är främst känd för sin förmåga att stöda muskelåterhämtningen men visste du att den även hjälper att stärka och skydda matsmältningssystemet? Denna aminosyra hjälper kroppen att absorbera näring mer effektivt samt stöder immunsystemet och hindrar oönskade toxiner att komma in i matsmältningssystemet. Vi kan varmt rekommendera denna aminosyra och anser den vara nödvändig!
  • Super Greens är en blandning av 7 potenta gräs, alger och groddar med tillsatta probioter och matsmältningsenzymer samt C-vitamin för att optimera upptaget. De noggrant utvalda ingredienserna föreser dig med en optimal och effektiv dos i varje servering, ett enkelt sätt att inta extra näring. Blanda en tesked Super Greens i vatten, din juice eller smoothie, kan inte bli enklare!
  • Power Plant Protein är vårt bästsäljande protein och används främst muskelåterhämtning och för att öka det dagliga proteinintaget. Men visste du att vi även tillagt probioter och matsmältnings enzymer för att stödja din maghälsa? Nu vet du varför den är så populär!

Alla tre har fantastiska egenskaper och du kan verkligen känna en skillnad när du kombinerar dem alla tre tipsar Michael, ägaren av butiken Eteritique.