Lär känna Nourish London

Nourish London är ett brittiskt ekologiskt varumärke som erbjuder vetenskapligt formulerade, effektiva, ekologiska, veganvänliga hudvårdsprodukter med naturliga och innovativa ingredienser.

Företaget drivs av passion för nyskapande och innovation, naturliga ingredienser av högsta kvalité kombineras med avancerade, bioaktiva ingredienser med vetenskapligt bevisade resultat

 

FRISK HUD ÄR VACKER HUD

I produkterna används det naturliga, ekologiska ingredienser som jobbar i synergi med huden och ger en vacker, hälsosam hud med lyster.

EXPERT FORMULERADE OCH EFFEKTIVA

Produkterna är formulerade av Dr Pauline Hili, renommerad expert med 30 års erfarenhet inom formulering av naturlig hudvård med innovativa ingredienser.

MISSION

Nourish London vill skapa 100% naturliga produkter som överträffar konventionell hudvård med syntetiska ingredienser. Det gör dom genom konstant innovation som sammanflätas med det senaste upptäckterna inom naturlig vetenskap.

Nourish London är passionerad förespråkare för ren, grön, cruelty-free hudvård. Företaget vill uppmuntra alla till att minska mängden av toxiner och syntetiska kemikalier i vardagen genom att erbjuda naturliga, effektiva alternativ till konventionella produkter.