Guide: Hitta rätt Julklappar

Det blir svårare och svårare att ge bort julklappar för varje år som går. De flesta av oss har redan har ALLT och behöver inte en pryl till. Det är många som av den anledningen väljer att inte ge några klappar alls, eller ger bort en upplevelse istället. Vi vet- det sista man vill göra är att bidra till onödig konsumtion och lägga pengar på krimskrams som hamnar på soptippen direkt efter julen är över

Vi förstår även dig som vill ge bort någonting meningsfullt men har svårt att komma på någonting unikt och användbart.

Här kommer våra bästa tips för Julklappar som garanterad blir omtyckta och kommer till användning hos mottagaren.

 

 

  • Till flickvännen eller närmaste väninnan passar perfekt en lystergivande hudvårdsklapp med omåttligt populära Wild Rose Natural Glow Collection. Baserade på reparerande nyponfrö olja tillsammans med aktiva ingredienser från växtriket, med en förtrollande doft från äkta eteriska oljor från geranium och frankincense passar dessa lystergivande ansiktsvårds kollektion till alla hudtyper och kvinnor (och män) i alla åldrar.

 

 

  • Harmoni och välmående till mamma hittar du i en väldoftande kollektion av Women´s Balance Harmonising Collection kroppsvård i en vacker Julbox tillverkad av miljömärkt kartong. Ros, geranium och frankincense lugnar stormande känslor och skänker en stund av harmoni och sinnesro för kvinnor i alla åldrar.

  • Skäm bort dig själv eller någon du tycker extra mycket om ordentligt med vår mest luxuösa hudvårskollektion för mogen hy. Frankincense Intense Age-Defying Collection är kliniskt bevisad att sudda ut trötthetslinjer, kråkfötter och göra huden jämnare och lenare. Passar för daglig användning för kvinnor (och män) från 40 och uppåt.

 

 

Alla dessa julklappar är certifierade, ekologiska, etiska, paketerade i miljömärkta kartonger och 100% återvinningsbara.

Att välja handla ekologiskt odlade, certifierade produkter från en familjeägd företag som stödjer Fair Trade handel och arbetar för en mer rättvis ekonomi hjälper dessutom att bidra till en renare, grönare planet och jämställdhet i länder kring världen.

Läs mer om våra värderingar kan du göra HÄR