Ren lättnad för känslig hud

När det kommer till känslig hud så tror vi på ”less is more” principen. Vår nya serie är formulerad så att den låter huden att andas. Lättabsorberade produkter ger huden en boost av fukt och lindrar känslig och reaktiv hud. Rena, milda och effektiva Sensitive seriens produkter återfuktar, återställer hudens balans och `plumpar´ huden så tunna linjer och rynkor suddas ut. Din hud kommer att må och se ut som bäst.  Produkterna är dermatologiskt testade, doftfria, alkoholfria och ekologiskt certifierade av Soil Association.

Sensitive Comfort + Hydrate Micellar Cleanser

Lätt som vatten på huden, Micellar Cleanser ger en riktigt fuktboost samtidigt som den rengör huden och avlägsnar all makeup, även vattenfast mascara. Hyaluronsyra ger produkten en sidenmjuk, geleig konsistens som lämnar huden fräsch, lugn och återfuktar upp till 12 timmar.

 

 Sensitive Restore + Smooth Serum

Lätt, oljefri serum absorberas snabbt i huden för att ge omedelbar och långvarig lindring för känslig hud. Med en synergistisk blandning av sodium hyaluronate, immortelle och havsvattenextrakt, såväl som utjämnande havre-extrakt och återfuktande hyaluronsyra reduceras rodnad över tiden, tunna linjer och rynkor suddas ut och huden blir jämnare och fastare.

 

Sensitive Replenish + Balance Moisturiser

Snabbt absorberad créme ger lugnande komfort för känslig hud. Sodium hyaluronate `plumpar´ och återfuktar huden upp till 12 timmar, havre-extrakt jämnar ut och hudvårdande fettsyror, havreolja och immortelle ger näring. Huden får en synbart fastare och hälsosammare utseende över tiden.

 

OM NEAL´S YARD REMEDIES SENSITIVE SERIE

Flera produkter för känslig hud är avsedda för torr hudtyp och skapar en tunn hinna på huden för att minska fuktförlust.  Detta kan i sin tur låsa in värme och fukt på hudytan, som för känslig hud orsakar även värre irritation och klåda.  Neal´s Yard Remedies Sensitive serie är formulerad särskild för känslig , reaktiv hud med rodnad som behöver lugnande och reparerande vård som inte täpper till utan låter huden att andas. Produkterna passar för hud som lider av tillstånd så som couperosa, rodnad, reaktivitet, rosacea, acne, utslag, excema och överkänsligheter.